Hopp här då..!

Jaa ni folk! Jag har inte haft tid lr så stor lust att skriva i bloggen faktiskt..
Just nu tog vi en paus från allt när telen ringde.
Annars idag har vi storhandlat ( och till en nyfiken jenta så är det mat vi har handlat! )
aa just det, lite ljus med! Tror det dyraste var laxen med om du ville veta det!
Aa nu undrar nog många vad jag menar när jag skriver så här, kan säg att jag är just nu så trött på någon, någon som jag inte ens bryr mig om länge på samma sätt som innan, har slutat med det, men att höra från någon annan allt hon undrar över och klagar över, vad hon irreterar sig på hos mig osv.. Det orkar jag faktiskt inte, mitt liv är underbart, och är det även utan henne faktiskt. Orkar inte ha någon som ser negativt på allt! Precis ALLT!
där vi en gång varit, kommer vi aldrig vara igen! Tyvärr! För det var härliga tider då!
 Men nu ber jag dig sluta spekulera i mitt liv, vi har det bra där vi står nu, så låt det vara där. tack!
Och nej.. Det är inte mina hormoner som talar, konstigt att endel alltid ska tro det:P

Annars idag har vi satt upp sådan där bokstävsvägg i barnrummet! Den andra texten så ramade jag in faktsikt, vi ska ju göra om i sovrummet, men just nu får det vara blått och så där inne, sval och skön färg, så strax ska vi sätta upp lite tavlor där inne!




Nästa protjekt i hemmet kommer bli hallen sen, men det får man se när det blir, det kostar ju som sagt!

Har funderat lite idag med, vad man har kvar till den lille att köpa.. Just nu tror jag att man har det mesta hemma! Iallfall vad man kommer på!

Vecka 37 (38) idag lr var det igår, alla säger ju olika :D
 

Imorron blir det stressigt.. Upp på morronen och köra D till jobbet, hem till BM sen besikta bilen, sen blir det till Hanna och tjattra sen hem..
Hoppas att allt är som det ska hos BM :D Ska kolla om den lille har fixerat sig med:D



MAT! :D

Lr ja.. Idag blir det lax o potatis och majkolvar o så! mummigt mummigt! <3

Ville bara säga ha en bra fredag och så!
har suttit och sitter fortfarande och prata med grannen här!  Lille Tilda, madicken som jag alltid sagt:p
Plus att hon kunde äta mina kärleksmumms, så betyder att jag nog vågar äta sen då :P

Ha en bra fredag med er! Själv tänker jag hoppa på D sen när han kommer, känner mig i behov av mys, av han:D Han är ju halva mitt liv :D Och livet ihop med han har bara börjat..!

hittat lite roliga saker på nätet:P
fast det blir inget köp av det inte, men titta kan man allt:P

 


Idag är det ingen vanlig idag..

Lr jo för mig är det, men syster fyller år, hela 15 år! Tiden går fort!
Fast just nu står den endå still! =)

Sitter här och dricker juice och tittar ut! snön den bara kommer... Ringde D och frågade hur mkt snö det var när han åkte, hade ju blåst o så, så det var lite djupsnö här o var :p
Sovit dåligt inatt, lr ja, jag har varit o kissat extremt många ggr, sen blev man pigg när man skulle gå o lägga sig igen typ! :/ Men låg o drog mig till 8 istället för halv 7 idag!

Igår vart det Kalmar med mamma, blev lite köp..
Två lampor, två bäddset, två tvålpumpar, lite ljus, och mat då! Men inget av det inne på Ikea, tycker man inte hittar något längre, men kan ju vara för man bor så nära.. Man har varit där för mkt, men åt gjorde vi där ;)
Sen när man kom hem till mamma efter Kalmar så var mormor o morfar där =)
När D sen kom hem så åkte vi till Jysk, köpte nya kuddar till sängen, kuddar till soffan, och filtar! Såå.. Jaa.. Inget vi igentligen behövde, mer än kuddar till sängen för dem andra var ju vara såå.. jaa.. inte sköna alls!

Nehe nu kanske man skulle bädda o lite så! -_-

Upp med tuppen!

Vakna så här tidigt.. Bara så.. Utan annledning att gå upp, så går man upp!!
Men frukost det är gott det:P

Idag blir det ikea med mor, sen hörde jag att mormor och morfar skulle komma ner idag, så man får väl säga hej! Mamma gjorde även bullar igår, så tänkte nog klä på mig och så snart så drar jag mig dit :D
Ska snöa idag.. Yeyh! Lr inte.. Jag tycker om snö, men det behöver inte komma mer nu..

Väskan, den gröna.. Vi beställde den igår:p Såg ju ball ut:p Så nu får man vänta på den!...
Tycker det känns som en fredag lite idag, men är bara onsdag, tycker jag börjar blanda ihop dagarna här:p Kanske är för att man vill att tiden ska gå fort nu:P

Ha en bra dag :D

Lite tips!

Idag är en soft dag! Igår blev det ju städ, tvätta, handlade mat, hämtade paket på posten, dona med bebisgrejorna!
Så ja det blev inte så lungt, är rastlös nu med, sen är det det skiit fint väder ute! Dock gör lite ont om jag ska ut och gå efter ett tag, bättre och vila lite tills imorron då om det nu skulle bli ikea! Som tur finns det många ligg och sittplatser där inne :D

Annars idag har jag faktiskt haft väldigt tråkigt, slumrade till lite i sängen när jag skulle bädda, så sängen är obäddad än! :D Vaknade ganska fort av att den i magen blev lite sur, för hade lagt mig lite för mkt på magen! :D hehe.

Har hittat lite roliga saker här på nätet.. Får se om man kanske köper det.. Kanske.. :P

1, 2,



3,   



 
4,




1, www.hugin-mugin.se
2, www.lillabebben.se
3, www.evilout.se
4, www.lekmer.se


Sikken natt!!

Trodde faktiskt något skulle hända inatt! Och jag ville verkligen inte det, var för trött!! Men jääävla vilka sammandragningar jag hade! Aldrig magen varit så hård helle! Man fick nästan krypa till toan på natten! Dock så hände det ju inget! Men ednå! Var jobbigt faktiskt! För så trött har jag nog inte varit på länge heller! Varit jätte trött den senaste tiden! Så kasnke kroppen som laddar upp nu då :D

Igår gjorde jag en gipsmage! :D Lr ja, David gjorde! Vi såg lite man skulle gjort annorlunda, men skit samma!
Nu är det bara till och vänta och se vad det är, så kanske jag målar den sen! Kladdigt var det, men kul var det!
Hade så mkt vaselin på kroppen så när den började bli klar började den trilla ner av sig själv! ;D Så inga problem alls att ta bort den! Och plasten fastnade bara lite i gipset vid bröstet! Annars var det inget alls!

  


Idag vet jag inte vad som händer, börjar få för ont, så lika bra att ajg måste börja inse att jag inte kan trampa runt längre som jag har gjort typ varje dag hittills! Igår gick vi bara ute i ca 5-10 min, sen började det! Men gick lite iallafall!! Lite panik får jag allt när jag sitter inne en hel dag!

Blir nog en film nu! Pöss!!

Dagens grej!

Idag ska vi gipsa magen är det tänkt! Blir senare idag, var och handlade på oss lite vaselin nu :P
Man får väl se hur detta kommer bli! har ont just nu så vill vila lite innan jag ska göra en 'stående' gipsning ;)
D ser nog mest framimot själva grejen att kladda;)

Igår tog vi det lungt, nästan... Var meningen vi skulle in till Jysk i Kalmar och hämta en bäddmadrass för här i Nybro är dem så jädra sega! Så D sprang in och ville avbetälla våran madrass, men då säger dem - Men vi har ju en sådan inne.. Aahh.. Då köpte vi där istället;) För då kanske jag kan få han att åka till ikea kanske runt den 8 när  babyveckan på ikea börjar ! :D
Åkte sedan till kosta outlet, plockade upp min far på vägen med, finns såååå mkt gulliga barnkläder där! Märkersgrejor dock, och såddant bryr jag mig faktiskt inte om ett piss, så vissa priser man ser så tappar man hakan av! Hehe!
Blir nog att åka dit endå sen när den lille kommer.. DÅ man vet vad det är för kön på h*n!

Slutade med att vi köpe pizza sen när vi kom hem.. en udda pizza man åt, men det gick ner det med! :D Sen började foglossningen igen, efter man har gått och sedan sätter sig en liten stund och sedan reser sig.. aa joo men visst! Man tror ju att någon skär i en! Så för min del blev det att vi kopplade in en dvd i sovrummet och där låg jag och i den nya bäddmadrassen, åt choklad och drack läsk! :D Underbart!

Nu blir det nog att vila lite, sover skitdåligt om nätterna, är inte ens trött då, är trött om dagarna! Då skulle jag kunna sova hela tiden, men nee tack, kul o sova på dagen:P

Ahh just det!

Vecka 36 (37) nu då med :D


Ouff..

Började morronen med att slänga sopporna:P hehe
Tänkte ta ett snabbt kort på hur obäddad barnsägnen är just nu :p Har inte tvättat upp påslakanen jag vill ha i sängen.. Vill även ha nya, men jag är snål,
slänger inte typ 500 spänn för spjälsängslakan lixom :p Finns ju ikea då ;)'
Även tradera! Där har jag sett rätt fina!
Men nog om det! Tog ett kort.. och poff!! en ORB ;) Om man nu tror på det, men vi säger det är bara ludd lr något som flyger förbi :P jag tror inte på det, men när man såg det nu på kortet så började man undra:P Men som sagt, bara ludd lr något säger vi, för jag vill då inte ha spöken här inte! ( ni kanske ser 'luddet' ;)



Annars var jag i Kalmar hela dagen, sikken väntan det var på sjukhuset! ( inte jag som skulle dit, men var med som sällskap )
Även var på ikea en snabbis, kollade bäddmadrass, vi ska ha en stor och inte två små som vi har nu, för blir så trött på den där springan! Man trillar ju ner i den om nätterna:P ( lr inte jag just nu, för så stor är inte springan :P )

Nu ska jag lägga mig lite i soffan tror jag nog allt, börjar bli tungt och göra lite ont o så!
Nej inga förvärkar, bara ont :D

Hoppas ni har en bra fredag! Här får vi se vad som händer!
Pöss


Tog kort igår när man hade sammandragning, och en utan.. Så stor skilland tycker jag inte det är! Lite rundare kanske :P


5 lixom...

Vaknar 5.. Somnar om halv 7..
Tror det var att man vaknade av en konstig dröm om förlossning! :P Hehe
Slutade med att jag rullade över när D gick till jobbet så tog jag hans sida av sängen! Sen låg jag och tittade på barnsängen ( har tagit in den i sovrummet nu igen ), somnade rätt fort då.
Tänk snart har man en liten bebis här.. Livet kommer aldrig bli detsamma! Men jag ser framåt, ett liv med Ds och mitt barn, förmodligen fler sen ;)

En liten fråga bara, innan hade jag så man kunde se folkets IP adresser, men det försvann, är det något specielt jag måste ha inlaggt i stilmalen lr så? :P Är inte bra på detta:P

Blev lite barnkläder igår med och en amningsbehå.. asså.. sikken storlek.. 90 E.. Hallå.. Större kommer dem bli sägs det! Haha, men känner inte att dem är så mkt större ändå, men är väl för man har en så stor mage med! :P
Tog kort på magen igår, nu börjar det komma bristningar där.. Så det slapp man inte! =)



Betällde även igår en bröstpump och lite så, men en annan rolig grej!
Badskummedyna!



17:45 sprang vi ut till bilen igår och åkte till jysk! Vi beställde en bäddmadrass, en hel så vi slipper glida ner i springan! Men jag vill till Ikea och kolla med om det kanske finns  där, för jag kände aldrig hur den var igår, får se om man hinner det lite snabbt i helgen, idag kommer även en tant från Trygga Hansa.. Får se vad hon har att säga, så min läxa idag är att kolla vad folksam har att erbjuda och sen får man väl jämföra!

Går även runt och kollar lite vad man ska ha med sig i BB bäskan, än sålänge är den tom!
Förslag?


¤ Kamera /laddare
¤ Underkläder
¤ Toapapper, deras är ju som sandpapper!
¤ Hygenartiklar
¤ Mjukiskläder
¤ Kortlek! ( man vet aldrig )
¤ Lite till D med..
¤ Bebiskläder och så.
¤ Cola
¤ Bröstpump? och inlägg så?..
¤ Tofflor..
något mer?...





Mumma!

Potatisgratäng och cola till frukost.. såå förlåt hjärtat att jag tog din cola, men den stod så kall o fin i kylskåpet :P
Snöar gör det här med, mkt vitt ute...
Måste säga att drömmarna börjar bli verkligen livliga och konstiga nu! sen när man vaknade lägger man handen på magen det första man gör, så man kommer på att man är gravid:P

Idag är det onsdag! Tänkte skriva att jag inte vet vad som händer idag, men då ringde min mamma nu, så jag ska till stan, så var det med det!
Ska man bara försöka få denna föbennade luggen klar.. åhhh!! man ser ju ut som lilla my i håret! Hehe :P

Ni folket kanske reagera på mina header:P hehe hittade en ängel med rätt fin kropp så jag snodde den till mitt huvud:P Men som sagt, kommer ju ny sen när den lille kommer:P Ville bara se sig själv smal lite nu innan :P Kommer kännas ovanligt utan magen sen!
TRäning komme jag göra sen, så är det helt enkelt, jag o en polare pratade om det senast igår att det kommer bli träning och siming sen! Ser redan framimot det! '

Vet att det finns folk som läser min blogg som tror lite på övernatuligt:P Vad sägs, träffas någon gång och göra en *taps* utredning själva:P... Dock kommer jag nog vara den som skulle sitta i bilen, men endå!

Ja just det, gjorde någon grej här jag hittade, så man kunde se vilka kändisar man var lik... hmm...
Har hört att jag är lik hon Emma Andersson.. Men det hoppas jag att jag inte är längre :P


Oj oj oj...

Shiiit vad tiden har gått!! jag sitter med nattkläder än :P
Började göra lite på en ny header, och sen glömde jag spara den!! suck.. så gjorde en snabb nu, sen suger jag verkligen på att göra blogg.. så om någon kan lr så får du gärna göra det när den lille har kommit sen :P
En ny blogg till mig xD
Hehe!

På torsdag kommer trygga hansa hit och vi ska prata försäkring till den lille.. Vilket jag kom på nu att jag skulle kolla upp med en annan med ja.. mm.. Men allvarligt.. klocka när 3!! JAg har verkligen inte gjort något alls, nu får man lite panik! Dock sa ju BM att jag skulle börja ta det lugnt nu, men det är ju tråkigt!!

Föräldragruppen gick bra igår! En av paret har fått en bebis, så dem kom inte! Vi får se vem som får nästa, jag är näst sist i gruppen som ska ha, men man kan ju hoppas jag blir först ;) Hehe

Ne nu måste jag dona lite här! Mat och städa lite, och den lille sover nog just nu, börjat göra riktigt ont nu när den sparkar på revbenen!
Pöss!!



Sucket...

Sååå trött idag!
Började dagen hos BM iallfall! Nu ligger den lille som den ska =)
Hon tog fram ultraljudet och kollade :P så nu har jag sett den lille igen!! Lr ja.. huvudet.. bara huvudet.. uppifrån.. så en rund grej.. men det rörde sig ;)

Har sedan idag inte gjort något alls, åkte ner till mamma och lämnade bilen, handlade sedan så jag kan göra lasanette idag.. det är mummigt!

Snart kommer D hem, han slutar halv 3 idag, för halv 4 ska vi på sista föräldragruppsmötet nu..
Kommer en sedan när alla barn e födda då. Men idag är sista!

Har ont med, gå långt lr sitta för länge, det går inte! ont ont! Står hellre, och det är tungt efter en stund må jag lova!

Ska ta mig en pizzabulle nu innan man ska dra iväg, fick även ett ryck idag, så jag klippte lugg:O
Varför vet jag inte.. Kommer inte orka göra iordning det varje dag ändå...!

Kram kram


Söööndag...

Morron morron!!
Sov rätt länge idag faktiskt! Var riktigt skönt, men jag får lite ångest varje gång jag vaknar om klockan är över 10.. Men lika bra att passa på kanske =)

Igår bodde jag i köket typ heeela dagen..
Första bullar, sen pizzabullar.. Tyvärr blev bullarna lite torra, jag var för snål med smöret:P Men det går att äta, det är väl huvudsaken :P Medans bullar och var på jäsning efteråt så började vi dona lite här, barnsängen står nu i vårt sovrum, jag har fixat inne i badrummet ( blir nog att ha det som skötrum för tycker det verkar så nasty att ha det i barnrummet...) Så tur man inte köpte skötbord kanske! Utan byggde ett själv :P Så satt igår och klippte och hade mig så nu har den små lådor där inne och så! Ser fint ut.. men inte länge till antar jag :P
Vi köpte blöjor igår med.. Känndes lite konstigt, nu får bebisen gärna komma ut, och vi hoppas att allt kommer gå bra! <3



Idag lr igår ( alla säger olika ) gick jag in i vecka 35 (36) Så nu är det inte långt kvar asså.. YAY! :D Tiden har gått sakta, men endå så jädra fort!






Nu äta klart frukosten här, sen får vi se vad som händer idag, det är ju söndag..

Pöss


Suck..

Mitt nät är rätt fuckat måste jag säga! Blir så trött...
Men men så är livet!

Så inlägg efterinlägg orkar jag inte skriva, för sen när man ska publicera det kommer der Error..Error..Errooorrrr.. Hehe.

Varit en lång dag! Sitter just nu och funderar på vad man ska fylla i pizzabullarna man ska baka, även vad mer man ska baka!
Ont har jag haft inatt, men bättre nu, lr ja, nu börjar det göra ont igen, är väl för man håller på att röra sig så mkt ! Kanske verkligen måste börja ta det lugnt!

Som sagt, orkar inte skriva om inlägget nu igen, för jag glömmer alltid att kopiera texten, så ha en trevlig helg alla, vad ska ni hitta på ?
Kram kram!!

<3

Igår vart det väldigt lungt!
Min far kom med lite cola, en tidining och lite godis.. Jag hade nog aldrig klarat mig utan min pappa...
Tycker man har kommit nämre varan nu när man blivit äldre med, man kan säga saker man inte hade sagt innan.
Skönt att han tycker om D med! Undrar lite vad ens pappa lr mamma tänker när deras 'barn' nu ska få barn..

FÖRBANNADE FLUGOR!!!! Åhh blir galen! Trodde dem var borta! men nee!!! nu flög den en på näsan och dök sedan ner i min juice!!!! Grah, likaså igår när vi låg i sängen så kom den en mygga..!!! En MYGGA!??! Man undrar om någon granne omkring har det jävulskt skititgt lr något, får kanske testa att plantera om några blommor med och se om det är därifrån!

Börjat tänkte mycket tillbaka i tiden.. Tror jag gör det pga av att man vet att sådant liv är det slut på.
Jag har även hittat min största kärlek, det har inte varit han och jag så länge, men folk som känner mig, vet att jag går ganska fort om jag inte tycker om någon.. Och det har jag gjort mkt, men skulle aldrig kunna gå från D..
Då är det han som kommer få lämna mig. Dock tror jag inte han kommer göra det, inte än ;) Hehe, kanske om jag inte slutar nypa han i rumpan kanske ;) Endel pojkrumpor är ju bra så goa ^^. Och D har den bästa <3

Har ni stött på någon som lever två liv? Man vet lixom inte vem av personerna som är fejk?!..
En man trodde var den rätta sidan, lr den som dem blir tillsammans med en partner..
Jag är mig själv totalt även om jag är med vännerna lr partnen! Vissa saker kanske man får ut mer med vännerna, men inte hela personligheten? :S Då känner jag mer att jag tar avstånd från den personen, för då känner man ju inte den längre.. Och just nu, vill jag inte känna dem heller!
Folk borde veta att man inte ska ändra sig för mkt, när dem vet vad som kan vänta dem..
Det är min åsikt. Sen när folk inte vet vem personen är längre, om den nu är sitt rätta jag, lr om det rätta jaget var innan.. För när man ändrar sig som person när man träffas och en annan när man inte träffas, så anser jag att man är lite, jaa.. jag vet inte, lost?

Men nog om det! Lite funderingar jag och några snackat om bara! =)
Tror inte jag hade kunnat ha två personligheter, så duktig kamelont är jag inte :P Förr kanske, när man inte visste vad man ville :P

Ibland kan folk undrar hur D står ut med mig, men jag är faktiskt inte så farligt, bara busig med han ;)
Han är ju ett kapitel på det nya livet, och förhoppningsvis kommer vara med på alla kapitel man har kvar..
Och snart som en familj..



Jag har äntligen hittat det jag sökt, och kommer inte ge upp dig min David <3


Åhh..

Inte så pigg idag.. Grahh blir galen, igår fick jag så ont så jag kunde knappt gå :P Men det är väl så nu när magen växer så mkt lr nået, plus att den inte verkar vilja lägga sig till rätta där inne :p

Ringde min far och då var han is tan, yay, så han kom med cola, och någon ny tidning jag inte sett innan.. Nära heter den.. Handlar väl om typ.. övernaturligt i sverige lr nået:p haha vi får se vad det är för något :D
kommer snart krypa ner och läsa den med min cola :D Känner mig extremt rastlös sådan här dagar, jag vill inte vara inne!!! Får se om man blir piggare sen, då kommer jag iallafall gå en runda!

Ouff klockan är redan så mkt.. morronen går fort när man sover bort den, tyvärr går nätterna väldigt sakta bara! Så ofta man vaknar nu och tyå är åigg runt 3 på natten, men nee inte vill jag gå upp då heller:P


Jahaopp!

Riktigt slö har jag varit idag med!
När jag var påväg till bussen idag så råkade jag se i en affär '10 dvd för 100kr' Jahaopp, då blev jag fast där inne, glömde tiden, men jag hann precis till bussen! :P
Men nu har vi inte plats till filmerna, vi tycker inte om när dem är så synliga, så vi har ju gjort typ fack i bokyllan till filmerna, men nu är det fullt :P Ahh man får väl rensa lr nået då :p
För man har ritkigt mkt skitfilmer med!

Var inne på förlossningen och tittade, och fick lyssna lite och så, inget nytt man fick lära sig, trodde det skulle vara mer konstig info lr nået.. Det var det icke icke!
Vi kan bara hoppas att det är lite folk den dagen vi ska föda, så D kan få sova med med kvar där inne och inte lämna mig i ett sjukhus själv :O Uscha fy! Tycker inte om sjukhus så, sen ska man sova där:P

D sov efter vi hade ätit när vi kom hem, men han verkar må bättre nu, själv harjag oooooonnnnnttttt!!
Ryggen och så stramar det nere vid magen, men är väl för att det växer nu! Ser även någon liten brisning på magen nu med, så nu kommer dem !! =)

KOM UT TILL MAMMA OCH PAPPA NU!!! ( Fast jaa.. det är ju ett tag tills det igentligen är dags.. så där 39 dagar ;)

Men nu blir det vetekudden och tvn, tar en stund att gå nu tycker jag :P

sjuk..

Ja idag har jag bara legat i soffan! Var barnvakt en kort stund, har känt mig dålig hela dagen, började igår, illamående och man är så varm! Det är väl hormonerna, sen dessa sura uppstötningar! Uscha! Kööpte sådana där tugg grejor, men blää nää då mår man ju verkligen illa när man tuggar det där :P

+ att nu luktar det friterat i hela lgh känns det som, som nu mår man mer illa!
Blir nu soffan igen, och vänta tills min babe kommer hemma, får se om han köper något gott som jag bad han.. Men det har han nog glömt =) Söt är han för det.

Hoppas ni har det bra hörrni!


Söndag!

Idag är ingen vanlig dag! Grattis Hjärtat på 25 års dagen!



Jaa.. Vad ska man säga.. Jag har varit otroligt trött heeela dagen, så tur att det inte var något stor kalas, men hela hans släkt bor ju i E-tuna så kan bli svårt då med 40 mil mellan =) Men vi har haft det bra, och kommer ha mys sen :D
Han blev nöjd med det han fick, men ingen bebis än inte ;) Får väl vänta lite till! Kan börja komma nu tycker jag!
D säger han tycker han har börjat se lite tunna brisningar på magen !! :O Men vi får se, jag ser lixom inte där :P haha

Annars går jag nu in i vecka 34 (35 ) :D
Vi bara räknar ner tiden.. Loove it!



Lördag!

Jaa.. *gäsp* Ibland sover man för länge känns det som!
Igår blev det lugnt, lr ja, jag sprang runt med mamma hela dagen =)
Hjälpte henne hitta en present till D =)
Hittade även en ny ljustake till lgh :P Nu får jag verkligen inte köpa mer ljustakar, har ju redan ställt undan massor!
Looove it!!!

Vi testade fritösen igår, hehe pommesen blev lite hårda kanske :P Gjorde fel! Men man lär sig ;)
Var en väligt lugn fredag vilket var rätt skönt, igår kväll känndes magen så mkt i vägen! Märks att man inte är van att ha en mage! =) Så nu kan man faktiskt förstå endel överviktiga att det kan vara riktigt jobbigt! Men man väljer ju oftast själv hur man vill ha det..
Jag har typ gått upp 30 kg... :O Usca fy o blää! Sa de till D att jag kommer önska mig den där Zumba grejen och ett gymkort sen, vet inte varför man inte tränade innan heller..
Testade gjorde man, och det fanns igentligen inget skönare sen när man hade tränat klart!
Man ska bara ta sig tiden till att träna med sen, kanske inte är det lättaste med en liten knodd men allt går att lösa sig =)

En kompis var här uppe igår en snabbis, glömde sin cigg, mm såg frestande ut, så jag gömde dem, har fortfrande ett stort sug efter det, även D .. Men duktiga är vi allt =)

Nehe nu blir det väl att göra sig klar lite för att gå ut i det fina vädret.. är bara -6 här.. Lr ja, bara och bara, men det finns andra ställen där det är mkt mkt kallare:P

Får se om man orkar baka något idag.. Lr om man köper något färdigt tills imorron..

Aa idag och imorron går jag över i vecka 34 (35).. hatar det att man inte kan hålla sig till en vecka! och en dag!
Men om man ska räna andras sätt UTAN sveriges så går jag in i vecka 34 idag, men imorron i Sverige går jag in i vecka 34.. aja.. :S

Jag får väl börja räkna med att det är imorron då.. :P

PÖSS PÖSS

fredag!!

Känns inte som en fredag måste jag säga.. Kan väl vara för att alla var ju typ nästan lediga i onsdags! Var som en söndag tycker jag!!

På söndag fylller bejb år! ska väl kolla lite tårtor man kan baka lr något sådant, bjuda på lite torra kex går väl med? :p

Min mor sa igår att hon skulle komma vid 10 på morronen.. men jo men visst..
Halv 9 plingade det på dörren! *gäsp* Tur jag tog ur hörselskydden inatt! Fixade det igår som jag tänkte börja med, jag vaknar ju så lätt av minsta lilla ljud annars! Och sova måste man ju göra nu! ;)

Saknar badkar något otroligt mkt måste jag medge! Själva värmen som den ger, lite ljus tända, läsa lite, slappna av.. Åhh!!! En dusch är ju inte så kul precis!

Undrar lite när den lille kommer att lägga sig till rätta, många feb mammors knyten har ju redan lagt ner sig.. inte min mår jag lova:P Inte än!
Tycker det är rätt kul att ha händerna på magen när man har lagt sig i sängen, när sammandragningar kommer så blir magen verkligen som en fotboll, och hård som sten! Hehe..
Väntan är stor nu..

Man undrar även vem som blir först av vissa man bloggar med och lite så nu, endel ska ju snart ha!! Jag har ändå rätt lång tid kvar tycker jag.. men tiden går fort sägs det :p

Nehe nu sitter jag här på en av systrarnas bärbara framför öppna spisen hos mamma med en hund liggandes på magen typ.. Mys.. Hoppas ni får en bra fredag!! Pöss!

Yay....

Ahh kul.. somnade vid 3 inatt.. Denna bebis tycker verkligen om att sätta igång min mage!! :P

Annars så snöar det här än :D Jag älskar snö, men nu kan den faktiskt försvinna eftersom julen är ju över.. Men fint är det allt :D

Ska snart iväg in till Kalmar med pappa och C.. Dem sa en timme när jag pratade med dem.. Då låg jag i sängen, men har faktiskt bytt sänglakan och satt på en tvätt och ätit frukost och lite så! nu är det bara tänderna kvar! :D
Och kanske lite smink kanske... Tycker man blir så blek annars..

Igår var det ju sådan där ledig dag för folk som jobbar =)
Vi gjorde inte så mkt faktiskt, gick en runda och stannade på McD och köpte en varm oboy och lite glass! Mumma! D tycker jag har börjat gå sakta, hehe, men tycker man får en konstig smärta när jag går för fort, så är väl bara till att gå sakta och säkert! :D

jo förresten.. D fick öppna en pressent igår.. jag suger verkligen på att hålla mig på paket så!!
Blev en fritös :P ^^ Som sagt, det var till båda, var väl jag mer som ville ha den kanske :P Hihi!

Endel av er kansek har märkt att jag brukar lägga ut mkt kort på D.. :D Men det är för jag tycker han är så jävla nice!!! Världens finaste! :D Då kan man ju inte få nog av han ;)
Är väl ett plus att han är underbar med då ;)


Så är det!

Vissa nätter är det svårt att sova måste jag medge!
Men jag ville inte gå upp kvart i 6 bara för jag inte kunde sova:p Somnade ju om tillslut ändå sen! tog en timme lr så bara!

Igår blev det en present till D! Hittade även lite filmer och så oxå! Men glömde värmeljus..
Det går åt så sjukt mkt ljus här, men kan vara för att jag tänder det varje kväll! För i denna lgh tycker jag det är kallt! Elementen är på högsta! Så tack för ljus! :P

Snöar gör det här lite fortfarande just nu, så blir frukost nu sen ta med mig lille D ut och gå en runda tror jag allt! Någonting ska man väl allt hitta på idag!

Hoppas ni får en bra dag och så!! Det ska jag försöka med:P

Pöss!!!

Ny dag!

Åhh nu har dessa sura uppstöttningar börjat komma på nätterna och kvällarna, bara bränns och muppar sig!! Sååå äckligt! Kiwin jag åt igår känndes bara konstig!
Tycker även jag har börjat bli mindre och mindre hungrig! Men av gottesakerna kan jag äta.. Fast tillochmed så det smakar konstigt:P

Igår snöade det här! Liiiite granna, undrar om det kommer med idag, endel vädergrejs säger det, och en del inte..! Orka tro på tv väder.. Ingen har ju typ rätt.. Står det att det ska vara runt 2minus här så slutar det med typ 10 minus!!

ÅHHH!!! Blir galen på dess småflugor!!! Vart faaaan kommer dem ifrån!! Vi har städar och rensat och köpt nya blommor, allt!! Men dem försvinner inte! Finns överallt! Kommer och flyger in i näsan och typ störtar i maten och bara allmänt irreterande!! Finns i varje rum! Ta bort dem! Man går runt och klappar händerna här hela tiden! Suck, säkert en granne som har det förjävligt hos dem lr nået! Men jag vill inte ha dem!

Snart kommer nog mamma med, hämtar mig så ska vi gå en runda:P Hehe lr ja, vi går väl hem till mamma sen, men jag slipper gå själv xD Man kan slippa mkt när man är gravid och det är dåligt väglag ute ;)

Tycker tiden har gått fort.. riktigt fort.. känns som det var igår man slutade skolan.. dock var det några år sedan.. Jag har börjat tänka på mkt på saker som har hänt innan, kanske man gör när man vet att man inte är barn längre.. Så fort den lille kommer så blir man ju vuxen, vuxen blir man när man har något annat liv under sig..
Vi kommer bli föräldrar.. Hur skämande det låter och allt ansvar som väntar så kommer det nog bli det bästa i mitt och D:s liv..
Bara bröllop och villa kvar sen ;)

Suck..

Tycker inte om min barnmorska.. Men nu orkar jag verkligen inte byta, snart ska man inte träffa henne så mkt!
När man säger att man har ont när man trycker där, inte fan trycker man hårdare då och sen bara -vadå- ..
Ahh orkar inte..
Pappa var så snäll att köra idag, tur var det, var ute med sopporna innan han kom, snorhalt under snön lite överallt!
Trillar jag kommer jag väl inte upp =)
Annars så verkade den lille ha det bra i magen! Kommer jag har lika ont som jag har haft nu i ett par nätter tycker hon jag ska ringa förlossningen.. Hoppas man slipper det bara! Så lyssna nu lille vän där inne, ta att lugnt med dig! ;D

Men nu blir det nog lite tv här känns det som, lr en film.
Har lust att rensa i köket, men nej, inte idag, orken finns inte, har ont så!

Måste säga att annars känns livet underbart.. Längtan är stor nu.. Sen att man har hittat sin bästa kärlek med är bara underbart! Saknar han bara när han är borta en liten stund..:D Min lille binikemask =)

Aa såg på ghosthunters igår.. skit avsnitt.. suck!

Höres :D

Ont!

Ryggen tar kål på en! Vetekudden är min bästa vän! <3

Idag går man in i vecka 33 ( 34) !!
Inte långt kvar nu inte!


 

Var på öland idag, blev lite handlat där med, och likaså igår.. Och vi säger att vi är klara med saker nu här..
Men jao, man får passa på när man kan! Men idag var det D som hittade något förre mig så! :P
Är ni nyfikna på lite hur det ser ut här hemma lr vad som handlas lr så..
http://nunnion.bilddagboken.se Då kan ni ju kolla där :p

Blev tavo kväll här, vi kollade även på män som hatar kvinnor.. Vi trodde den skulle vara skit kass!
Heeelt okej var den faktiskt.. Men dessa beck filmer och wallander och vad nu alla svenska äkliga krimskramsserier nu heter, sådan klarar jag inte av helt enkelt, tur D inte heller gör det, så jag slipper det :D

Den lille bebben tycker vekligen om att ligga på väsnter sida och puffa och dona! Bara nu när jag sitter här och skriver så håller den på för fullt, börjar göra ont, är säkert vid reveben och drar lr något :P
Uscha vad vi längtar, vi låg igår kväll och pratade lite jag och D.. Vi är nervösa för föräldrarollen, men det släpper väl lite när den kommer.. Men man undrar och funderar hela tiden.. men vi vill ha dig här nu knodden <3

Nehe nu blir det vetekudden tror jag, kanske spelar lite! Imorron är det BM på morronen.. Får vi se hur det går..! :D

XXOXXO :P hehe

Då så!

Började dagen med att bli väckt av telen..!
Sen tittar man ut så snöade det :D Då blev man glad, men inte lika glad när man kom ut och det var is under snön =)
Fixade däcket och så med idag, åkte sedan in till Kalmar.. ( ovanligt... Nej... )
Men blev lite blommor, stor vas och lite sådant skit.. Fyllde även på ljusförådet! Nu har vi några dagar till! :D
Vi räknade nu, efter tagit bort lite ljus vid jul grejorna så har vi nu bara 46 ljus i denna lgh..! Blir för mkt om man tar upp allt jag har liggandes =)

Kom även och tänkte på att denna bloggen innan var meningen att det skulle handla om helt onödiginfo!
Kanske skulle man börja med något onödigt att säga varje dag, fast det tycker jag att jag gör hela tiden.
Även att man skriver om sin dag är väl oxå onödigt:P För jag vet ju vad jag har gjort=) Hehe..:P
Nee men vi får se vi får se.. Känns som man snart kommer åka på bloggtork lr något sådant!

Nu blir det nog lördagsmys! Så vi ses alla :D

Nytt år nu då!

Igår var det lungt, vi åkte ut till pappa och åt, jag gjorde förätten och efterätten :P Spännande grejor :P haha
Förätt: Smördeg med skagen,
Efterätt : Frukt med grädddaim och choklad doppade maränger =)
Men det gick att äta iallfall =)
Blev lite kortspel och så sen =)



Har i natt haft förvärkar tror jag nog det är, men har gjort jävulskt ont, läste mig fram till lite överallt på nätet att det är tecken på att ta det lugnare, tror jag behöver det.
Men hur kul är det att bara sitta här och inte göra något lixom!

Iallfall, började få så ont i ryggen så det blev att vi åkte hemmåt vid 11 snåret. Men då fick vi punktering -_-
Kul! Kallt var det! Tur var det inte så långt bort från pappa så han kom och hjälpte till lite :P
Så nu blir det pengar på ett vinterdäck.. hopp hopp!
Dock vet jag nu hur det känns att få det =) Hehe!

Nu ska jag ta det lugnt här, känner att magen blir hård som en boll då och då, kanske mste börja acceptera på att börja ta det lugnt:P

Pöss