:D

Nu har Kenny sovit i sitt eget rum i två dagar, har gått mkt bättre än förväntat!! ;D Vaknade bara av att han vill ha mat =)

Annars så har den lille fått öroniflamation.. suck.. Och jag något liknade, så nu är det mössa för han året om och i sängen! Nee skojar bara=) Inte överallt kanske =)

Inatt ska Kenny sova hos sin mormor, vi ska på bio här och tänkte testa och se hur det går, är så bökigt att väcka han och hålla på när han sover..





Morron myset är det BÄSTA!





Min toker :D


Hemma!!

HEMMA!! Så skööönt!!
Alltid skönt att komma hem tycker jag, sova i sin egen säng! :D
Veckan uppe i E.tuna har varit mkt bra, dock hann jag inte med allt jag ville.. Men hann med mkt för det! :D
Dopet gick jätte bra, Kenyn sa inte ett ljud i kyrkan och var mkt glad på festen efter! :D
Fick fina presenter med:D Plus att Kenny har för första gången badat i badkar vilket var jätte kul!

Vi åkte till kolmården jag och David på hemresan, själva. Första gången jag är ifrån Kenny en hel dag, sova fick han inte göra där för mig så vi hämtade upp han på kvällen när vi kom hem! :D
Men var skönt att få lite ensam tid med min babe med, Kenny tar ju mest uppmärksamhet hela tiden, så sådant här behövs mera av!

har även klippt mig, blev inge bra alls!! Uscha, men men håret växer ut.. Förstår inte folk som är så nojiga för sitt hår..

Sista veckan kvar av Davids semester nu med, så vi får se vad vi ska hitta på! Tycker alla pengar gick åt i E-tuna för där handlades det och hade skojigt för pengar =)

Idag när vi vaknade så testade vi sittdelen på vagnen med när vi gick ut, Kenny trivdes mkt bra, hade självklart sittdelen på liggnivå så. Jag tycker det känns mkt tidigt för han att sitta så i den, men han vill ju alltid upp, han tränar sittupps flera gånger om dagen =)
Så gick vi iallfall till Statoil och hämtade BUMBOON! Den satt han i och har det mkt skoj, i korta perioder..
Tror även tänder är på väg nu, mkt grinig är han, och vill att jag ska sitta och klia han i munnen hela tiden. Det är vad jag får göra nu tills han somnar typ..

Nu blir det säng, för imorron blir det vårdcentralen med Kenny och kolla hans öra! Han sliter och drar i dem stackars öronen så det börjar blöda bakom örat! Inte bra inte bra..

Natti natti!

Jo förresten, Igår blev Kenny 5 MÅNADER!











Då så!

Nu var det ett tag sedan...Igen...
Men ska bättra mig lite hade jag tänkt!

Nu är vi uppe i eskilstuna, Kenyn ska döpas på söndag här!
Så lite att stå i! men hoppas allt går som det ska!
Annars tycker jag tiden går så fort med dem små, jag tänker inte så mkt på att blogga längre, känns som man inte har tiden!
Lite då och då kanske! =)

på måndag när vi åker hem så blir det kolmården en liten runda för mig och David, Kenny åker hem med mormor så vi får lite ensamtid, alltid roligt! :D

Annars idag har jag klippt mig.. usha blev inte nöjd.. ser ut som en pensionärsfrisyr, färgade håret nu med när vi kom hem, chokladbrun, helt okej, men ser nästan rött ut, men orkar inte hålla på med håret med!
har även börjat måla naglarna.!!! ( har jag inte gjort på flera flera år, även köpt läppstift, rött!! Det är nice, men ska bara börja använda det med =)

Bilder och så kommer nästa vecka på vad som har hänt här, brukar ju mest lägga in kort på Kenny lite då o då, så det är väl dags snart! :D


Pöss!

Härligt värre!

Idag är det faktiskt lite moln, vilket är såå skönt för Kenny! Det är för varmt om nätterna med så han kommer knappt till ro, så varit några jobbiga nätter nu!

Än så länge denna veckan har vi inte gjort såå mkt, varit lite med Rasmus o Sanna och hos momor lite!
På fredag ska jag o D på bio! Eclipse så klart =) Mormor ska vara här med Kenny, han ska ju ändå sova runt den tiden så! Sen ska det bli riktigt varmt på lördag, får se om man åker till stranden. Gick bra med Kenny sist, men han hade svårt att komma till ro. Fläktar väl skönt dock, aa man får se!

En annan sag... Kenny hra fått fram en melodi i hans gåstol som inte jag lr D får fram, det är konstigt!!!
Satt hur länge som helt igårkväll men fick inte fram den! Typsikt! Och så fort man sätter Kenny i den så kommer han imot något så startar den! ( Nej Kenny springer inte runt i den, han bara sitter där )
Hoppgunga har vi med testat, men där står han som ett fån, vet inte vad han ska göra:P Så söt så :D