<3

Nu är alla på bättringvägen här :D




Hej!

Jag har ingen tid att sitta här typ.. Och viljan att sitta vid datorn är inte så stor längre=)

Men tänkte säga att allt är bra, den lille Kenny har kanske kolik, så det är mkt jobbigt här.. Inte mkt sömn.. Men vi får se!
Blev ingen bra start för oss heller..

Var inne på sjukhuset runt 12 på natten den 26.. Värkarna var oregelbundna, vilket dem varit heela dagen!
Men nu gjorde dem jävulskt ont..!
Åkte in, dem fick inte undersöka mig för jag hade för ont..
Sprutade mig i skinkan men något så jag kunde somna lite =)
Sov till o från till klockan halv 6 på morronen, stackars David sov i en sakosäck breve=)
Gick och badade lite, såå varmt o skönt, men värkarna gjorde så ont! så varade inte länge..
Gjorde en undersökning, var öppen hela 9 cm!! Men dem sa det var försent för smärtlinding.. Hopp tänkte jag.. Fick dock en nål i pannan:P Tyckte inte den hjälpte dock=) man måste nog tro på akupunktur=)
trots jag var öppen 9 cm så hade Kenny en bit kvar att sjunka, så blev att sitta på en pilatesboll, och shiit vad ont det gjorde! Vill inte detta! Men var tvungen.. Hade även då börjat med lustgas som då var min bäste vän, ( david var ett stort stöd och var mig nära hela tiden!)
Sen var det dags! Började krysta, var så trött, pulsen på Kenny började bli hög, så en barnmorska fick trycka på min mage vid varje push! Och aj det gjorde ont, kännde verkligen när jag sprack med! Tror dem flesta hörde mig med:P Haha.. Men efter ca 30-40 min var han ute.. Lite till kanske för började krysta med vi avbröt pga att han hade en bit ner kvar..
så 11,32 kom Kenny ;D

Amningen går sådär, får ha amingsnapp som hjälp, mina bröst blir som Dolly parton så han får inte tag i det han ska ha tag i! Så det är lite bök, men som sagt, det är det värt!

Vi åkte sedan hem på söndagen, åkte in på kontroll på tisdagen, då hade han gulsot, så vi blev kvar.. Han tyckte inte om att sova i kuvösen, så fick låna ljusmatta.. Men andra dagen så började jag få frossa, blev undersökt och hade hög feber, och åkt på en kraftig livmodersinfektion.. Var hemskt att gå ifrån David Och Kenny, Sen när dem sa att jag skulle isoleras då brast jag i gråt, trodde inte David och Kenny fick följa med, men det fick dem..
Jag fick olika sortersdropp och var inte mkt till liv kändes det som, men var tvungen för kenny var ju tvungen att ha mat, plus att han skulle sola.. Så det var en dålig start på denna vecka.. Så hemma har man inte varit så mkt än, och besök orkar jag inte med så mkt, social är jag inte mkt åt vänner, men efter den starten och en son som har så ont i magen och är så ledsen och inte vill sova.. Såå orkar man inte, jag hoppas det släpper snart.
plus att tabletterna jag tar nu är snart slut, då hoppas jag verkligen man får nya tag.

Nu blir det vila de sista minuterna som är kvar innan han vaknar här!