Var ett tag sedan...

Jao nu var det ett tag sedan man skrev här :P Det är inte så att att det inte hänt något , för tycker det händer och man gör grejor varje dag. Tänk att ett barn gör så man får ett helt annat liv! Men detta livet är det rätta.. Hade aldrig kunnat gå tillbaka utan Kenny, han är mitt allt..
Och på tal om det så fyllde Kenny 1 år nu i lördags!! ;D
Min kille har blivit sååå stor!!
Roligast var nog alla ballonger! Var lite sådär med att ha ballonger för Kenny biter ju på allt.. Men ballonger biter han inte på som tur var :D



Annars nu har vi börjat gå i simhallen 1-2 ggr i veckan! Vilket han tycker är mycket kul! Så det kommer jag forsätta med!
Annars så har jag börjat plugga upp lite betyg.. Inte såååå kul precis, men det behövdes.. Har även skaffat gymkort, dock bara varit där 2ggr, men blir väl skillnad nu när han börjar dagis! Uscha första inskolningen var idag! Han verkar dock ha mycket kul!

Vi har tagit på oss ett protjekt här hemma med, göra om hallen, kan säga att det inte är kul! Spakla, laga golv, lägga nytt golv, måla, tapetsera, med det roligaste är att handa grejor till hallen sen ;) Kommer komma bild på hallen när den är klar! :D