Sjuk? Nee..

sambon hemma pga sjuk, andra dagen, Kenny fick vara ledig idag..
Jag har igentligen lektion idag, men kan inte gå så sent om dagarna, får se vad domen blir på imorron!
Plus nu att jag börjar bli sjuk.. tråkigt dock! men jaa.. suck.. Kenny med verkar det som, men lika bra att dona o leka innan allt bryter ut!
Får se om det blir simhallen eller Kalmar en runda!
Och ÄLSKAR att jag är svarthårig igen, vet inte varför jag envisas med att bli brunhårig eller ljushårig, svart är bäst på mig! Och rött med har jag märkt, men jobbigt att hålla!

Nu familjetime och Alvedon time!


Gammal bild men ack så söt min kille är!


Tisdag!

Denna dagen består av Matte! Från 10 till 15! Så där extra kul! INTE!
Kenny har börjat med sin förbenade hosta om nätterna igen, men efter lite astma medecin så släppte det, men klängde på mig som en igel hela natten! Mysigt, men jobbigt och varmt!

Idag är Sambon hemma, sjuk.. Vilket jag vet att han inte vill pga att det är redan sjuka på hans jobb.. Men dock inget man kan bestämma ju! :D
Älskar min sambo otroligt mkt! Vet inte vad som har hänt, men sedan jag tog ut spiralen har jag blivit nykär.. En hormonspiral kanske ändrade så mkt på känslorna med? Ja jag vet inte! Men detta är underbart! :D

Nu klä på den lille till dagis! Ha en bra dag!




Åter igen!

Nu var det ett tag sedan IGEN! . Vad som har hänt här annars är att jag börjar plugga.. lite strö ämnen, vet verkligen inte vad jag vill jobba med än! Förstår inte hur vissa vet det så tidigt i livet! :P

Kenny fyller snart två år!
Julen har varit, Kenny var rädd för tomten, ingen nsö under julen dock utan den kom igår! Yeay! not, ska det snöa så ska det vara vid julafton! Så är det!

Funderar på att åka till E.tuna en runda i feb,, Vi får se, för nu kommer bilen kosta multum igen att fixa, SKIT BIL!!!! Suck.. lägga pengar där... kul kul.. NOT!

Dags att ta tag i denna morronen! Ha det göttigt!


Min söta peppakaksgubbe!