Aj aj aj!

Vet.. jag har glömt.. igen.. eller nee, inte glömt skriva här, men allmänt så är det inte alltid man har lust!
Annars så knallar allt på! Märks att sonen inte är en bebis längre! Mammas gos!
Filmat protjekt till skolan, mohahah säger jag på det, kan bli intressant!

Fått reda på massa hemlisar! Skit jobbigt att det typ bara är jag som vet om dessa! För jag får inte skvallra!! Visst kan jag hålla mig, men endå!!!!! Grahh! Jobbigt ibland! Endel är det mer, jaha, för dem känner man inte så väl, men andra! mmm!! :P

Men nu är det dags att byta blöja här känner jag och sätta igång dagen!
Btw, har fått väcka K på morrnarna nu vid halv 8-8 skit med! Han har ju alltid varit min väckaklocka!


Tidigare och tidigare!

Märks att det blir ljusare ute, Kenny vill gå upp mkt mkt tidigare, jag fick så fina sovmorrnar för ett tag sedan, men nu är det tidigt igen! Gör inget dock, skönt att vakna o se solen lysa! Plus att han är så gosig och vill bara ligga o pussas o gosas! Så gör intemig något att vakna av en puss och massa kramar!

Idag står det matte på schemat hela dagen, blä fy o tvi! Matte är så tråkigt! Germig fasiken på att jag ska klara det dock! Ska börja lite med LCHF nästa vecka tänkte jag, får seom det hjälper! Plus att min cykel ska börja användas ;)


Måndag!

Ny vecka! Nya utmaningar!
Idag var det meningen man skulle till skolan och börja planera en kort film man ska göra! men allt blir inte som man tänkte sig när man har barn ;)

Senare idag blir det en liten slags mammaträff med barn, K o hans kompisR kommer bli dem äldsta.. Och jag som tycker min e liten..!

Helgen har bestått av, kalas,bjudna på middag,  lite hemligheter, donat i trädgården! Uhha mejja vad det är mkt kvar att göra! Som det ser ut nu kommer i bjuda på mat i helgen, och få lite sällskap till melodifestivalen.. Tss, inte min starka sida, men sambon tycker om det! =)

Har förresten gjort en liten stjärnhimmel i K:s tak över hans säng, dock har vi nu sett att det har trillat ner en del.. suck.. Bara till o fixa det igen!

Ha en bra dag!