Kenny <3

Kenny <3

Kom den 26/2 klockan 11.32
48cm lång
3825 g

Kom hem från BB idag, så uppdaterat när man orkar:D







Tick tack..

Nopp inget än.. -_-

Idag blev det pizza, som vi gjorde själv... Mkt gott :D
Även varit ute och gått en runda, riktigt fint väder har det varit idag!
Fikat med har jag gjort.
Just nu väntar jag in halv åtta hos mig :D Det e sååå roooooligt ;P hehe
Idag är det 4 dagar över, så max 12 dagar kvar då... Men man kan ju hoppas innan! =) Ut kommer den ju komma iallfall =)

Nu blir det vila lite faktiskt, riktigt trött blev jag, kommer nog sova som en stock inatt med, var bara uppe 2 ggr inatt :D Sen gick jag upp runt 8 med, så helt utvilad vaknade man, det var väldigt länge sedan :D Kommer väl vara lång tid tills man vaknar riktigt utvilad kan jag tänka mig ;)


Ha en bra kväll!

Jahop..

Nee ingen bebis än inte!

Denna dagen har man fixat så kameran funkar till BB, knäpp kamera, hoppas det var minneskortet, men märker vi väl!

Annars kom mamma och syksonen med hundarna upp idag, blev lite fika sen slapp i soffan! Riktigt seg dag.
Men man måste ha vilo dagar med, folk säger man inte ska tänka på att man går över tiden, men gör man ju endå:P Tungt och irreterande! :P

Hoppas du kommer snart!

V.40+3


2 dagar...

Ja.. nee men suck..
Ingen bebis här inte nej..

Igår fick min kära Sambo ryket så vi åkte till Ikea och Bauhouse, blev färg och hallmöbler, så igår var det att riva ner hallen och måla o så! I lila färg! kommer gå i lila och svart! Kanske.. får se om det inte blir för mörkt..
Så idag när han kommer hem blir det montera upp sakerna! Vi har 3 stora fula vita gaderober i hallen, men vi vågar inte ta bort dem, för vi tror inte det finns golv dör uinder, lr ja, inte det som ska finnas där:P Och just nu har vi inte lust att lägga nytt golv där kanske, dock såg jag fint inne på Bauhaouse, men det säger jag inte till han :P
Men det kan nog bli bra, så själva gaderboer väntar vi med i hallen, tills man vet hur man ska göra där!

Idag ska jag till BM.. Får se om hon känner o donar om något är på G.. Men verkar dött lopp! Men allt kan ju hända :D

Nehe nu blir det att vila lite, mina fötter är som två basketbollar, känns som man ska trilla när man går!

Idag..

Jaha.. idag.. det är meningen den ska komma idag ;)
Idag är det igentligen BF dagen, men just nu så ser det inte nära ut! ...
Men bara till o vänta, suck!!!
Denna väntan, vänta..vänta.. vänta...

Idag har vi varit ute och ätit, sen när vi kom hem började jag göra tavlor, mammas beställning får vänta, för där måste jag sy.. inget jag vill sätta mig o göra nu! Sikken lördag igentligen, men just nu orkar jag inte gå så långt, trots man vill göra mkt, men orken finns inte där idag, sen har D ont i stortån så det är sååå synd om han ;) Hehe

Nu blir det lite påskmust och lite tv tror jag alls!

ha en trevlig kväll och hoppas att någor mirakel händer så man får bebis inatt! :p

mmm...

Snö... ska komma mer snö... Så ska du ut i helgen så får du se till att det blir ikväll! Ahh det var några ord till den lille i magen!
måst dock säga att man tänker inte så mkt på endå att snart är jag mamma, snart ska ajg ligga och föda, jag gör inte det iallafall.
Eftersom jag inte haft några riktiga kännedeommar över att vara gravid under hela gravditeten så tänker jag inte så mkt på det faktiskt! Det är nu i slutet jag vet att jag har något där inne så som den sparkar på mina revben:P

Imorron är det beräknat, men vi får se, är inställd på att gå över tiden, det är tillomed nästan så jag funderar på att boka bio biljetter till den 24! ;)

Kalmar idag, men mor min, får se hur länge man kommer orka gå runt, ska hon stor handla får hon dra mig i en vagn! ;P
Hepp hepp smöret tog slut så nu ska jag äta torra mackor och sen kanske sätta på sig lite smink!

Pöss


Gjorde ett annat test, där skulle jag få en flicka, här en pojke.. ;)



 Ta åldern du blev gravid, sen i vilken månad du blev gravid i..


Tråååk...

Hopp änu en natt med lite sömn -_- lika bra att vänja sig antar jag, men jag sover rätt bra sen på dagen! Men hur kul är det :P

Frukost idag blev lasagne med räksallad på:P Brödet var slut, sen såg allt bara äckligt ut..  Känns som det kommer vara en äkeldag idag lr något.
Mammas sambo fyller idag, så blir väl dit i eftermiddag, annars kommer det nog bli sängen lite här, gör ont så! Saknar badkar! Satte mi i suchen igår med ljus tända och bara satt där i varmtvatten! guuud det var skönt, men jävla kallt sen när man stängde av vattnet! ;)

Sydde lite igår med, blev en tärning typ.. men den får ni inte ser förrens dem andra är klara med, dock tog själva stoppningen slut, undrar vart man kan köpa det :S.. Jag snodde ju min från våra gamla kuddar:P

Nee ha en bra dag folk!

KOM NU!


Snööö....

Strååålande snööö!!
Ja vad ska man säga.. Snö..
Plus att man märker fler o fler som är beräknade runt mig får bebisar nu! Alla utan vi!
Men dock är jag endå lite inställde på att gå över tiden, men man kan ju hoppas det visas fel..!

Inte lika ont idag, så jag har plockat lite.. Och med det är det bara tvätten än så länge, pappa väckte mig! *gäsp* Sov så dåligt inatt, vet ju inte hur man ska ligga längre, och man har så många kuddar överallt men de hjälper ju inte! Men nu har vi fixat kamera som ska läggas i BBväskan, vår kamera är inte så jädra bra, och min gamla vet jag inte vart batteriet är:P

Annars är det ännu en dag jag inte känner mig så där social att prata i tele o skit, ser mest ifram imot att vila, och vara med familj och sambo, känns som man får ta vara på tiden, ensam tiden.. För snart är man ju mamma..!
Får se om man är pigg nog att åka in till Kalmar en sväng på fredag, kan ju inte gå så länge så det gäller att passa på när jag inte har ont! =) Saknar dock att gå promenader, det jag kommer gå idag är bara till sopphuset som det ser ut nu! Men man vet aldrig vart man hamnar, är ju hockey idag, betyder att D kommer kolla så man får se om man hittar på något! Kanske åker och tittar efter något snyggt tyg sen när han kommer hem!

BEBIS kom nu!


Tiiiiisdag...!

Hopp hopp.. Var hos BM en snabbis klämde hon in mig på, alla världen var bra, trots jag gått upp mkt nu de två senaste veckorna, men det är vatten, vilken hon även såg på mig, och jag känner, så hon hoppas för min skull att den kommer snart så jag slipper gå runt och lida mer =)
Bokade in ett möte på måndag igen.. Kul.. lördag är ju beräknat, men jaa.. Man kommer väl gå över tiden.. Suck..

Tog en fika innan mamma körde mig till BM med, en äcklig semla! Var mjukchoklad fyllning i.. men det var banemej inge gott inte! Sen kunde vi inte mer än att skratta eftersom efter man började äta på semlan så tänkte man ( Nu har jag gått upp så mkt på dessa två veckor, så jag slänger i mig en semla ) hehe.. Men som sagt, det är nog bara vatten kan man hoppas på, annars har jag mkt fett på mina ben att kämpa bort! =) Men det är det värt!

Blev klar med filttäcket jag började med igår kväll, satt på kvällen igår och klippte och hade mig till halv åtta hos mig och sen blev det att sy idag!.. Denna veckan måste man ju kolla på halv åtta hos mig, eftersom dem är i Kaaaaalmah! =)



Lägger även ett kort på påslakansettet jag sydde:P Jag tycker ju om färger och mönster, men jag har svårt att hitta snyggt tyg.. Men aaa förlsag någon ?



nnan den 24 feb nu så kommer vi gå på bio den dagen, om det finns platser kvar, är en premiär jag vill se, just nu kommer jag inte på namnet bara:P Men fantasy :P

Nu blir det kolla sista minuterna av One Tree Hill ( måste snart skaffa alla avsnitt ) sen blir det att göra lite chili con carne i bröd =)

Trevlig Kväll <3




Måndag..

Det blev inget BM.. Hade så ont när jag vaknade av denna foglossning, så hade inte kunnat gå o hämta bilen ens en gång, men imorron får vi se om hon kan klämma in mig, då kan min lille mor köra mig:D

Uscha jag tittar på spökprogram, lr ja, övernaturliga program.. Tänk om man skulle ha ett litet EVP här en natt, tänk om man hade hört något sedan dagen efter på bandet, någon röst lr så.. Fy fean då hade jag flyttat.. Skulle man ens våga det! :P

Idag har jag vilat, städat, tvättat, vilat, D kom hem med choklad och cola till mig, och nu sitter jag och väntar på att halv 8 hos mig ska börja.
Tills dess sitter jag och mäter och klipper, ska se om det blir ett bättre täcke denna gången.. Men blir inget lapptäcke utan mer, ja avlånga lappbitar, verkar mindre jobb med det! Dock vill jag att det ska vara klart över en dag, men får nog tänka annorlunda på det ;)

En annan sak jag märkte idag, jag kan INTE sitta på knä! har så mkt vatten i benen så det gör ont! Måste typ sitta på sniskan, vad hemskt, här blir det inte mkt mer rörelse på golvet må jag lova!

Ha en bra kväll <3


Hej igen! =)

Jaa suget är inte såå stort längre att blogga!
Tycker man bara klagar dessa dagar nu! ;D
Inte många dagar kvar till BF här...!!!V.39 nu JU!! Så mina dagar går ut på att vila, har så mkt vatten i fötterna och, ja överallt.. Såå kan inte ta mig såå långt precis..!

Annars har det inte hänt såå mkt här! Var inne på förlossningen en gång pga av att den inte rört sig något alls på typ 3 dagar.. Allt såg perfekt ut, sen dagen efter så var det livat i magen... ( drack då mkt cola, och inte drukit det under dessa rörelsefria dagar ) Har man gjort den beroende? :P Hehe..

Alla hjärtans dag idag..
Vi firade det med att följa med pappa och hans sambo in till kalmar.. igen.. Vi var där igår och åt på kina och lite så, vi firade det den dagen istället =) Men blev tacos idag! Och en bakelse, sen tänkte jag få en liten fotmassage ikväll det är så skönt nu, annars hatar jag fötter, allt med fötter! :P

Symaskin har jag lånat av min mamma, så har sytt påslakan och så till den lillem även kuddar, försökte ge mig på ett lapptäcke, men blev en lappkudde... Kan ju vara för jag inte orkar sitta och mäta:P utan klipper och syr på måhä.. Så får göra något annat av det=)

Har hittat möbler jag vill ha... Kommer någon gång.. När man har pengar till det framåt!
Söndag idag, betyder spöknatt på tv4+ fram till 4:20 tror jag.. inte för jag kommer vara vaken så länge, eftersom jag ska till BM imorron, tur mammas sambo jobbar i närheten så jag går dit och lånar bilen!

 



När tror ni att jag kommer få? :P
BF är beräknad den 20 feb..




mm

JAg har lite bloggtorka just nu, ingen lust att blogga..
Får för lite sömn och är trött=) Men det kommer väl snart=)

*gäsp*

Nee man jag är inte trött.. tss...

Började med att man vaknde kvart över 4.. låg vaken till halv 6.. somnade.. klockan ringde 6.. gick upp, körde D till jobbet, sen hem, sen BM där jag nu fick reda på att den *nästan* fixerat sig :S.. Allt såg bra ut =)
Efter BM var det besikta bilen, efter det gav det av till Kalmar igen..
Hämtade Hanna! Hitta lite kläder på Rea :P Gick in på Ikea och åt, hittade lite smått där med, bla sådant där ögonskydd lr vad det heter, ska testa det ikväll tänkte jag =)
Köpte även Hallonbladste! Så det ska jag testa!
Hört att många gravida dricker det i slutet:P
Sen åkte jag hem, gjorde mat, nu sitter jag här, snart blir det soffan! Kommer har riktigt ont i fötterna sen! :P
Imorron blir det sovmorron:D

Älskar mitt gos <3