=)

 




Blev bra med hyllorna i barnrummet :D Men hur det ser ut får vi vänta med, för just nu har vi det rummet med massa kartonger och skit:P Måste dock rensa idag och imorron, för då kommer det folk. :D









V.28 =) (27+4)


Vi längtar efter dig våran fis :D


Kommentarer
Postat av: thessie

jag tänker inte heller på förlossningen men jag vill ha allt köpt innan nyår så man inte står där med en tom bb väska när det är dags. tiden går ju så jävla snabbt?! vart tar den vägen???

ja min mamma födde min lillasyster stående och hon sa att det va det bästa! men då gäller det att man inte tar ryggbedövning för då blir benen ofta skakiga. men det ska jag ändå inte göra.

pratar ni inte om förlossningen hos barnmorskan, vilka mediciner som är bra osv?

men hur den ligger måste hon väl känna när du är där? känner och klämmer hon inte på magen?

hade jag varit du så hade jag bytt bm DIREKT hon verkar ju inte göra nånting! en sak som min kompis lärde mig va att är man inte nöjd med bm eller de som ska vara med under födseln så ska man be om en ny, hon bytte bm 4 ggr innan hon trvides. men hon har rätt, det gäller ens första graviditet, man vet ingenting då är det viktigt att bm är bra och hjälper till med ALLT! glöm inte att fråga efter rutin ul i v 32.

vilken vecka är du i nu?

2009-11-26 @ 11:48:44
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Karina

Det blev jättefint med hyllorna i babyrummet :)



Har inte gjort några mer fynd för det blir snålt denna månaden, både jag och andy ska tatuera oss och det är inga små billiga saker. Men ska tipsa om sidor ändå :)

2009-11-26 @ 12:10:36
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: Tova

Haha okej... ja inte alltför lätt att baka då nån mobbar ens figurer, haha!

Jaa när det gäller svenskar är man nog aldrig helt säker på vilken ögonfärg ens barn kommer ha, men eftersom killen har bara brunögda (asiatiska) förfäder som sagt så vet man typ 99% säkert att den bruna genen tar över. jag tycker dock det är fint med både bruna o blåa, fast min egen ögonfärg är skittråkig och typ blandad grå/blå :D

2009-11-26 @ 12:33:49
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: natasha

va fint det blev :) så fin mage :)

2009-11-26 @ 12:47:41
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jätte fina hyllor i babyrummet. :) Och fina kort på dig med .. jag är beräknat till den 23:e februari så det är ju bara 3 dagar efter dig då :) Jo jag har med en liten magkänsla på att ja kommer gå över tiden! Men man ska ju aldrig säga något... Det kan ju bli för tidigt me..

2009-11-26 @ 16:37:54
URL: http://piinkbarbiie.blogg.se/
Postat av: thessie

hmm ja hon kanske ska dra allt med dig på slutet, men jag tycker det låter konstigt. då har man ju så mycket annat att tänka på så då kan det vara svårt att ta in ALL info. det är rätt mycket faktiskt. kan du inte gå på föräldrarträff? där får jag svar på massa varje gång jag är där :)

aj oj! ja jag klarar rätt mycket... jag tänker på alla timmar som jag legat på tatueringsbordet och köttat mina revben så att föda kommer gå bra! inte alls samma smärta men man måste tänka positivt tror jag. inte fokusera på smärtan utan på målet.

jag vill helst inte ta ryggbedövningen... morfinet går över i bebisen och den kan bli trött och inte orka riktigt genom förlossningen och då kan det bli svårare för mamman. fick jag höra sist jag va på föräldrarträff utav den bm :)

jag tycker att du ska byta! det är viktigt att man trivs och stöd. det är ju trots allt ett par månader kvar för dig.

2009-11-26 @ 17:51:50
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Tova

Hihi ja, vi trivs bra, alltid skönt med en större lägenhet ;) men än så länge är det fortfarande lite halvstökigt du vet... vi har inte så många garderober o sånt än :P

helt overkligt att tänka sig att en liten bebis kommer krypa omkring härinne sen. hehe.

har du själv haft en bra dag?

kramar!

2009-11-26 @ 19:48:42
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback