Hehe

Undrar hur vår lille baconfis kommer se ut!!


D                                                   JAG
 

Undrar hur den kommer ser ut i denna åldern!! Jag längtar något sååå otroligt!!!


V.27+1 idag! (v.28)


Kommentarer
Postat av: Sofie

Va? får man inte äta grädde om man är gravid? :O

Du som är gravid ska äta det du är sugen på tycker jag, som godis! Åhhhh va gott :D Men iofs, man vill väl kanske inte blåsa upp altför mycket trots att man är gravid, så varför inte göra en grönsaksdipp? Skär upp röd paprika, gurka, morötter, blomkål och gör en dippsås på creme fraiche med chilisås, eller varför inte curry? :) Mumma!

2009-11-23 @ 12:49:49
URL: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/
Postat av: Philippa - bebis i december

Sv: närheten kommer du nog komma till en punkt där du önskar att du kunde lämna ifrån dig ungen en liten stund också ;) vissa dagar är riktigt intensiva och jag skulle gärna låta sambon ta lite av alla smällar jag åker på då.

tycker det känns oerhört långt bort fortfarande, men snart är man ju inne i den perioden som klassas som fullgången så det är verkligen nära. fortfarande overkligt men jag vill att tiden ska gå ännu snabbare

2009-11-23 @ 16:36:20
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åh guud vad gott med glass! Vanilj och jordgubbsglass från gb, fy f*n vad gott! :D Haha. Nästa helg är min synda helg, har då hållt på med lchf 2 veckor och varit stenhård mot mig själv, och vi ska dricka öl på fredagen så då tänkte jag att jag kan lika gärna synda hela helgen ^^

2009-11-23 @ 18:39:05
URL: http://fiiatheoneandonly.blogg.se/
Postat av: Philippa - bebis i december

Sv: det är inte länge sedan jag var i v.27 typ, känns det som. tiden går oerhört fort när man börjar gå på mer regelbundna kontroller hos bm osv. snart dags att hoppa av denna bergodalbanan för min del, och jag stiger nog gärna av när det är dags :P

2009-11-23 @ 18:58:25
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Karina

:D det sägs att bebisen oftast liknar sin pappa i början och det verkar stämma på de flesta jag känner :) Vilda är en kopia av Andy men hon har iaf mina färger, jag hoppas bara att hon får behålla sitt röda hår men det tvivlar jag på.



helgen var förresten supermysig :) Vilda hade ju sin jämngamla kusin där så dom lekte för fullt.

2009-11-24 @ 10:30:33
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: thessie

oj fan va billigt! vi fick lägga 1 400 000 för vår:/

men sen är det väl stor skillnad när det är malmö och nybro... i malmö skulle man aldrig hitta ens en etta för 30 000. det är vad man får betala för ett förstahandskontrakt :/

ja jag säger att vi max ska ha en 42", kan sträcka mig till 48" men min sambo envisas med en 50" vilket jag tycker är FÖR stort. den kommer ta upp halva väggen och dessutom är det inte snyggt med så stora tycker jag. 40" låter helt lagom :) det är som du säger, man måste ha rätt avstånd till soffan så det inte blir för nära :)

2009-11-24 @ 11:59:27
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: thessie

glömde svara på varför jag får så många ultraljud i förre kommentaren... Man får oftast två.. ett i vecka 18 sen ett i vecka 32. jag fick mitt första i vecka 9 för att fastställa hur långt jag hade gått i graviditeten för det va lite oklart sen hade jag det vanliga i vecka 18, sen gick vi privat och betalade för 3D/4D ultraljudet (kostade 1700 men man fick en film och massa bilder osv) sen i måndags så va det rutinultraljudet i v 32. och så fick jag ett till den 20 december bara för att kolla att bebisen följer kurvan fint.

tror att det har lite med att göra vilken barnmorska man har. min är jättebra, hon skickar mig till alla möjliga. fick träffa en dietist och prata om maten för jag är vegetarian, en kurator för att undvika förlossningspykos (helt meningslöst enligt mig så jag gick bara en gång), sen rehab där man lär sig lyfta, sitta och ligga rätt när man är gravid för att undvika ryggproblem men det missade jag för jag jobbade tror jag, föräldrargrupp där man lär sig om amning, smärtstillande under förlossning och nästa gång kommer dom från BVC och berättar om allt som görs efter förlossningen.

Så jag är verkligen nöjd med mitt val utav barnmorska, hon är helt underbar och hjälper till med allt :)

2009-11-24 @ 12:12:28
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: emma

hehe ja , sånt e otroligt svårt och veta, men roligt är de när man ser hur lik sitt barn kan bli sin föräldrer:)..



jo lite julpynt har ja tjuvstarta med , men inte alls mkt, nu i veckan ska ja sätta upp mer:)..



Va har du handlat för roligt till brnrummet iag:)?



själv har jag varit hos min BM , annars har de varit ganka lungt här.



händer ikväll?

kram

2009-11-24 @ 15:26:23
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Hanna...

Baconfis.... Tina.. /kram

2009-11-24 @ 18:15:22
Postat av: Tova

Hehe, en sån där grej tänkte jag också lägga upp, med en bild på mig och en på min sambo när vi var små :)

skiitkul att fantisera om hur barnet kommer se ut!!

vi vet ju dock garanterat att ungen kommer få bruna ögon, och antagligen mörkt hår också ;)

2009-11-24 @ 19:52:14
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback