Åhh..

Inte så pigg idag.. Grahh blir galen, igår fick jag så ont så jag kunde knappt gå :P Men det är väl så nu när magen växer så mkt lr nået, plus att den inte verkar vilja lägga sig till rätta där inne :p

Ringde min far och då var han is tan, yay, så han kom med cola, och någon ny tidning jag inte sett innan.. Nära heter den.. Handlar väl om typ.. övernaturligt i sverige lr nået:p haha vi får se vad det är för något :D
kommer snart krypa ner och läsa den med min cola :D Känner mig extremt rastlös sådan här dagar, jag vill inte vara inne!!! Får se om man blir piggare sen, då kommer jag iallafall gå en runda!

Ouff klockan är redan så mkt.. morronen går fort när man sover bort den, tyvärr går nätterna väldigt sakta bara! Så ofta man vaknar nu och tyå är åigg runt 3 på natten, men nee inte vill jag gå upp då heller:P


Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja känns väl inge skönt med såna dagar :( Förstår dig! Men just nu är de väl kroppen som bestämmer och man kanske ska låta den göra det med.. Då är den snäll tillbaka sen :)

Själv har jag skjutsat Oscar till dagis, men var alldeles för kallt för en promenad.. så vart ute och fotat lite bara!

Ska väl hämta han snart igen.. och ha mysdag! Längtar efter han :) Själv då?

2010-01-13 @ 13:04:58
URL: http://fliza83.blogg.se/
Postat av: Sara - Alicias mamma & Gravid

Ååå vad gulligt! Han vart glad då va? :D Ni är verkligen fian tillsammans!



Jobbigt att ha ont! Vart har du ont då? Jag har ont där fram och det drar ut i låren :S



Haha ja stickning har jag börjat med men detligger kvar ofärdigt :P

2010-01-13 @ 13:49:59
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Karina

Ja man tycker jäkligt synd om sig själv vill jag lova :P varken förlossningen eller bb är ju speciellt kul. Min svägerska gillade att ligga på bb medans jag mest tyckte att det var stressant och inte alls roligt. Men nästa gång behöver jag kanske bara vara där 6 timmar för om allt står bra till och man är omföderska får man åka hem så snabbt :D jag vill ju inte helamma nästa gång heller och det blir dom ju tokig på en om på bb om man inte gör.

2010-01-13 @ 14:26:32
URL: http://rocktroll.blogg.se/
Postat av: emma

jopp de är de:)

2010-01-13 @ 15:13:10
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: veronica

Ja sömnen går ju upp och ner. Men vi mår så bra så :) Sov som en stock inatt. Bara toa en gång. Men det går liksom på rutin nu :P



Vi bor i Stockholm. Lite söder om stan, ca 10 min med bil till Globen. Vi bor här delvis för att vi älskar Stockholm och storstan. Sedan har min man jobb här.



2010-01-13 @ 15:25:17
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Tova

hehe, såg också den där tidningen "Nära" idag och undrade lite vad den handlade om :P coolt med övernaturliga grejer, har du läst nåt intressant?

2010-01-13 @ 17:45:34
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: Mikaela, 18 år och gravid.

Himla skönt!

2010-01-13 @ 20:20:13
URL: http://goesbothways.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grattis till dig med! Jo om 10 dagar är det sagt men tror ja kommer gå över tiden. du hade inte så långt kvar heller eller?

2010-01-14 @ 10:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback